Sådan gør du

Kontakt et medlem

Når du har fundet en annonce, du kan lide, kan du enten klikke ‘Favorit’ eller ‘Interesseret’ på den. Det samme kan andre medlemmer gøre ved din annonce. Fra nu af styrer du den videre kontakt til de andre medlemmer fra ‘Min side’.

Min side: Favoritter

De kontaktannoncer, som du har klikket ‘Favorit’ på, gemmes her. Andre medlemmer får ikke besked om, at du har gemt dem som favoritter. Hvis du klikker på ‘Fjern favorit’, forsvinder annoncen fra ‘Min side.’

Hvis du klikker ‘Interesseret’ på en annonce, sendes din egen kontaktannonce automatisk til dette medlems Trin 1. Annoncen, du klikkede på, flyttes samtidig fra dine Favoritter til Trin 1.

Min side: Trin 1

Trin 1 er både en oversigt over de kontaktannoncer, du selv har klikket ‘Interesseret’ på og dem, der har klikket ‘Interesseret’ på din annonce. Hvis du og et andet medlem klikker ´Interesseret´ på hinandens annoncer, flyttes annoncen fra Trin 1 til Trin 2, hvor I får adgang til foto og flere oplysninger om hinanden. Hvis én, som du selv er interesseret i, vælger at klikke ´Afslå´, får du besked om det her på Trin 1 som en markering på personens annonce.

Min side: Trin 2

Hvis du og et andet medlem har klikket ´Interesseret´ på hinandens kontaktannoncer, flytter I sammen fra Trin 1 til Trin 2. Her kan I se hinandens profiler med foto og flere oplysninger. Hvis I begge, efter at have fået mere information om hinanden, igen klikker ´Interesseret´, flytter I videre til Trin 3, hvor I kan begynde at skrive sammen. Hvis en, du er interesseret i, derimod vælger at klikke ´Afslå´ , får du besked om det her på Trin 2 som en markering på personens annonce.

Min side: Trin 3

Trin 3 giver adgang til et beskedsystem, hvor du selvfølgelig selv kan bestemme, hvad du vil fortælle om dig og dit liv. Og hvad du vil spørge den anden om. Hvis en, du er interesseret i, vælger at klikke ´Afslå´, får du besked her på Trin 3 som en markering på personens annonce.

{{ error }}